Tanév végi tudnivalók

Tanév végi tudnivalók

Tájékoztatunk benneteket, hogy a tanévzáró ünnepséget június 18-án, pénteken 16 órától tartjuk. Az évzáróról csak osztályfőnöki engedéllyel lehet távol maradni. A nyári időszakban hivatalos ügyek intézésére szerda délelőttönként lesz lehetőségetek, ezen alkalmakkor lesz nyitva az iskola. Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a javítóvizsgák augusztus utolsó hetében lesznek, erről minden érintett kap írásbeli értesítést. A tankönyvek árusítására augusztusban kerül sor. Ennek évfolyamonkénti pontos dátuma ki lesz téve az iskola bejáratához, illetve az iskola honlapjára, kérünk benneteket, onnan tájékozódjatok.

Közösségi szolgálati lehetőségek a nyárra

A nyári szünet ideje alatt a következő közösségi szolgálati lehetőségeket kínáljuk számotokra:

  • Augusztus elején a tankönyvek átvételében, augusztus végén a kiosztásában kérnénk segítséget.
  • Az augusztus 27-én megrendezendő gólyanapra keresnénk segítőket csapatkísérőnek, illetve az állomásokra segítőknek.
  • Az Egyesített Szociális Intézmény két időpontban is szervez Erzsébet-tábort a JAM csarnokban a nyár folyamán: július 12-16 és augusztus 2-6 közt. A tábor minden nap 7.30-16.30-ig tart. A közösségi szolgálatos diákok előre megbeszéltek szerint vesznek részt a tábor programjainak lebonyolításában: játékokban, kézműves foglalkozásokban, hagyományőrző foglalkozásokban, sportos programokban, előkészületekben, elpakolásokban.
  • A Városszépítő Egyesület temetőgondozásban kérné a diák segítők közreműködését. Híres dombóváriak sírhelyeit tennék rendbe, amiben a diákok nagy segítséget tudnának nyújtani.
  • A Tinódi Ház többféle program lebonyolításában tudná hasznosítani a diák segítők munkáját.

Valamennyi programra Gyarmati Gyöngyi intézményvezető-helyettesnél lehet jelentkezni június 15-ig.