Jelentkezés intézményünk nyolcosztályos tagozatára

Jelentkezés intézményünk nyolcosztályos tagozatára 

Kedves Szülők és Kisdiákok!

A mai napon megnyílt az Oktatási Hivatal felületén az a link, ahonnan kezdeményezni lehet a felvételi eljáráshoz szükséges dokumentumok kitöltését intézményünk nyolcosztályos tagozatára

A kedves szülőknek a regisztrációt követően meg kell adni gyermekük oktatási azonosító számát, s az intézményünk alapadatait (iskolánk azonosító kódja: 036379). 

Fel kell tüntetni a 3. év végi, illetve a 4. félévi bizonyítványok osztályzatait. A felvételi eljárás során iskolánk csak a magyar nyelv és irodalom, matematika, természetismeret, s az idegen nyelv tantárgy eredményei alapján fogja a jelentkezőket rangsorolni. (Az idegen nyelvi eredmények közül csak a negyedik félévit kell feltüntetni.) 

A kedves érdeklődök kétféle irány és kód közül választhatnak: 

0005 – emelt szintű angol nyelvi képzés 

0006 – német nemzetiségi képzés 

Ezek közül a kódok közül egyiket kell megadni.

A honlap a kitöltés után két dokumentumot generál, az egyiket intézményünkbe kell eljuttatni (jelentkezési lap), a másikat, a tanulói adatlapot tértivevényes, ajánlott levélben a megadott címre, az Oktatási Hivatal, 9001 Győr Pf. 694-re kell elküldeni. 

Akik nem tudnak jól eligazodni a felületen, nincs lehetőségük otthoni nyomtatásra, azok nyugodtan forduljanak hozzánk segítségért. Legyenek szívesek az iskola titkárságán időpontot egyeztetni a 74/466-336-os telefonszámon. 

A felvételi jelentkezési felület az alábbi linken érhető el: https://kifir2.kir.hu/JellapKitolto/egyeni

Jelentkezési határidő: 2023. február 22. 

Szeretettel várjuk a negyedikes kisdiákok jelentkezését!