Idén rendhagyó módon, online került sor a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulóinak megrendezésére

Idén rendhagyó módon, online került sor a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulóinak megrendezésére. Az általános iskolai korosztályt iskolánkból 6 csapat képviselte, akik mind bejutottak Somogy és Tolna megye korosztályuk legjobb 6 csapata közé.

Az 5.N osztályból Horváth Ábel, Kőszegi Kitti, Lukács Balázs és Kálmán Gergő lettek az 5. helyezettek, felkészítőjük Bertáné Bozsér Bernadett tanárnő volt. 

A 7.N osztályból a Szlobodics Eszter, Tóth Anna, Fenyvesi Merse és Ruppert Dominik alkotta csapat szintén 5., míg Bergovecz Lili, Deák Dóra, Rigó Noémi és Vincze Tímea csapata a 4. helyen végzett.

A 8.N osztályt három csapat is képviselte a következő eredménnyel: 4. helyezett lett Tölösi Luca, Bán Léna, Lakatos Lukács és Valigura Ádám;

3. helyen végzett Bogyay Regina, Molnár Fruzsina, Pozsgai Alíz és Rákosfalvi Janka; az igen szép 2. helyet szerezte meg Illés Zsóka, Kardos Abigél, Ördög Réka és Virág Erika alkotta csapat. A tanulók felkészítője dr. Csernák-Szuhánszki Debóra tanárnő volt. Gratulálunk az eredményekhez, a díjazott diákok osztályfőnöki dicséretben részesülnek.