Felvételi – 2021

Kedves Szülők, Kedves Leendő Diákjaink!

Intézményünk a beiskolázáshoz NEM KÉRI A KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI VIZSGÁT. Ennek megfelelően Önöknek/Nektek egyelőre semmilyen kötelezettségük/kötelezettségetek nincs, nem kell semmilyen dokumentumot kitölteni.

A jelentkezés várhatóan 2021. január második felében egy online felületen keresztül történik. A 8. évfolyamosok számára a jelentkezést iskolájuk intézi, az osztályfőnök, az iskola megbízott vezetője rögzíti az adatokat és ott készítik el a KÉT JELENTKEZÉSI LAPOT. Az egyiket Győrbe kell eljuttatni majd tértivevényes feladással, a másik lap kerül hozzánk.

A NYOLCOSZTÁLYOS TAGOZATRA történő jelentkezést a jogszabályi felhatalmazás alapján ÖNÁLLÓAN A SZÜLŐ is intézheti. A jelentkezési lapokat szintén online kell kitölteni, majd ki kell nyomtatni. Ezután azokat Győrbe és hozzánk kell eljuttatni. Aki nem tud otthon nyomtatni, vagy bármilyen egyéb nehézsége akadt a jelentkezés folyamatában, keressen fel bennünket az intézmény hivatalos elérhetőségein, szívesen segítünk.

Amennyiben a jelentkezési felület már használható, honlapunkon rendelkezésre bocsátjuk azt a linket, amelyre rákattintva a jelentkezés megvalósítható.

Szeretettel várjuk a leendő ÖTÖDIKES ÉS KILENCEDIKES diákokat!