Atlétika III. és IV. korcsoportos Egyéni és Váltófutó Pályabajnokság

Atlétika III. és IV. korcsoportos Egyéni és Váltófutó Pályabajnokság

Az idei évben is Szekszárdon rendezték az Atlétika III. és IV. korcsoportos Egyéni és Váltófutó Pályabajnokságot. Futószámokban és távolugrásban indultak diákjaink a versenyen, ahol a nagy meleg ellenére kiválóan teljesítettek.

A lányok közül Böröcz Blanka (7.n) előbb 60 m – es síkfutásban bizonyított és állt fel a dobogó második fokára, majd rövid pihenő után már a távolugrásra készült. Ott bejutott a 8 – as döntőbe és végül a negyedik helyen végzett. Nagy Fruzsina (8.n) 1500 m – en állt rajthoz és az igen erős mezőnyben a verseny elején vezetett, végül remek időeredménnyel (5:25), nem sokkal elmaradva a meghívási szinttől, a harmadik helyen ért célba.

Fiaink is nagyon szépen helytálltak a versenyen. Lukács Balázs (7.n) 100 m – en, majd távolugrásban jeleskedett. Fajcsi Botond (7.n) 1500 m –en hatodik, míg Kálmán Gergő (7.n) ugyanebben a számban a hetedik lett. Horváth Ábel 600 m-en maradt le egy hellyel a dobogóról. Lakatos – Lamm Bence (8.n) nagy reményekkel indult neki a versenynek, a cél mindig az egyéni legjobb eredmény megjavítása. Magabiztosan jutott Bence a 8-as döntőbe, ahol mindössze néhány centiméterrel maradt el egyéni csúcsától és végül 5,92-es ugrással nyerte meg a versenyt és vívta ki a jogot a Budapesten megrendezésre kerülő országos döntőben való részvételre.

Minden tanulónak szívből gratulálunk a remek eredményekhez. Bencének sok sikert kívánunk az országos döntőben, a többi tanuló osztályfőnöki dicséretben részesül!

Felkészítők: Fazekas Gáspár és Tarr Imre