Atlétika Diákolimpia Egyéni- és Csapatbajnokság országos döntő

Atlétika Diákolimpia Egyéni- és Csapatbajnokság országos döntő

2022. május 30-31-én rendezték Győrben a nemzetközi színvonalú sport komplexumban az Atlétika Diákolimpia Egyéni – és Csapatbajnokság Országos döntőjét. Iskolánkból egy egyéni versenyző és egy csapat képviseltette magát az év utolsó atlétika versenyén.

Éva Viktória (11. a) rövid távokon 100 és 200 méteren versenyzett. Vikinek nem volt szerencséje, 100 m-en egy ezreddel maradt le az A döntőről, így a B döntőbe jutott, amit fölényesen megnyert, ezzel a 9. helyet szerezte meg. A hosszabb távon, 200 m-en az országos 22. helyen végzett. Köszönjük családjának az iskolának nyújtott segítségüket!

4×400 m-es távon egy lány csapatunk vívta ki a megyei döntőn a jogot az indulásra. Egy hosszú és fárasztó utazás után álltak rajthoz a lányok, ahol javítva a megyei idejüket végül a kilencedikek lettek. A csapat tagjai: Sarkadi Dorka (10.b), Sipos Zsanett (10.a), Nyisztor Luca Lia (9.b), Szalay Zóra (9.a).

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk, eredményes versenyszezont tudhatnak maguk mögött! A tanulók igazgatói dicséretben részesülnek!

Edzők: Fazekas Gáspár, Tarr Imre

A nyári szünetre jó pihenést kívánunk!