Tartalom

Kellemes kikapcsolódást kíván a szerkesztőség!

Linkek

IV. évfolyam 1. szám

III. évfolyam 3. szám

III. évfolyam 2. szám

III. évfolyam 1. szám

II. évfolyam 4. szám

II. évfolyam 3. szám

II. évfolyam 2. szám

II. évfolyam 1. szám

I. évfolyam 4. szám

I. évfolyam 3. szám

I. évfolyam 2. szám

I. évfolyam 1. szám

Az Illyés Gyula Gimnázium honlapja

 

Oldallátogatottság számláló:

 

IV. évfolyam 3. szám

Kedves Olvasó!

Ahogy tavaszodik, hosszabbodnak a napok, egyre jobb az idő, egyre kevesebb kedve van a diákoknak az osztályteremben ülni, mindenki a szabadba vágyik. A tanév második fele mindig gyorsabban telik, több szünet, több program vár ránk.
Suliújságunk tavaszi számában a tavaszhoz illő friss, könnyed témákat válogattunk össze nektek. Elhoztuk a Marvel Bosszúállók utolsó részét, és a méltán híres Dan Brown egyik könyvének ismertetését (Inferno), betekintést kapunk a 7.N osztály Határtalanul kirándulásába a Felvidéken, megkérdeztük a március 15-ei ünnepély szereplőit tapasztalataikról. De egy pörgős, mosolygós tanárnővel is készítettünk interjút: Krommer Anita tanárportréját olvashatjátok. Diákpéldaképünk az iskolaújság történetében először egy 6. osztályos fiú: Lakatos Lukácsot kérdeztük eredményeiről. Merre tovább? című rovatunkban Szenyéri Viktóriát szólítottuk meg, akinek szintén rengeteg mesélni valója volt a Corvinus Egyetemről és az ott szerzett tapasztalatairól. Hobbi rovatot indítottunk, melynek első állomása szintén egy tavaszt idéző, színes, kreatív technika: a Bullet Journal.
Ha tavasz, akkor búcsúzunk is, ezért hoztuk el nektek végzős diákunk, Pápai Fruzsina ballagási beszédét, valamint Játsszunk irodalmat! c. rovatunkban a 12.N utolsó közösen írt versét. Innen is kívánunk eredményes felkészülést, jól kihasznált időbeosztást végzőseinknek!

Töltődjetek fel, gyűjtsetek új ötleteket ti is, kedves olvasók, erre való a TAVASZ és ebben segítenek jelen számunk cikkei!

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánnak az olvasáshoz:
az újság szerkesztői